Προετοιμασία

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία του ακινήτου σας και την ανάρτησή του  σε πλατφόρμες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Airbnb, Booking, Vbro…).

Αναλυτικότερα προσφέρουμε:

Φωτογράφηση

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.

Η φωτογράφηση του σπιτιού σας είναι η βιτρίνα του ενοικιαστηρίου σας. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφησή του ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες οι δυνατότητές του.
Μία ειλικρινής φωτογράφηση που θα προσελκύει το μάτι του ενδιαφερόμενου.

επιστροφή

Oδηγός οικίας

Tο εγχειρίδιο της οικίας σας.

Από το πως ανάβει ο θερμοσίφωνας μέχρι το που φυλάσσονται τα αναλώσιμα είναι σημαντικό οι επισκέπτες σας να γνωρίζουν τα πάντα για το χώρο που θα διαμένουν. Εδώ αναφέρονται ξανά και οι κανόνες που θέλετε να θέσετε (επιτρέπονται ή όχι κάπνισμα, κατοικίδια, πάρτι, έξτρα καλεσμένοι….).

επιστροφή

Οδηγός Περιοχής

Ένα δώρο καλωσορίσματος.

Θα βοηθήσει τους επισκέπτες σας να απολαύσουν τη διαμονή του στην περιοχή. Μία ξεχωριστή παραλία, ένα εστιατόριο με υπέροχη θέα και κουζίνα, ένα τοπικό μαγαζάκι με χειροποίητα αντικείμενα, ένα μέρος για να διασκεδάσουν τα παιδιά και πολλά άλλα μικρά μυστικά της περιοχής θα ενισχύσουν την καλή διάθεση και ικανοποίηση των ενοικιαστών σας.

επιστροφή

Πρόταση ανταγωνιστικής τιμής

Γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό.

Με γνώμονα τα χαρακτηριστικά της οικίας σας (άτομα που φιλοξενεί, κατάσταση υποδομών, παροχές…), την περιοχή που βρίσκετε, τον ανταγωνισμό και την χρονική περίοδο μίας πιθανής κράτησης,  είμαστε σε θέση να προτείνουμε μία ανταγωνιστική τιμολογιακή προσέγγιση. Έτσι στοχεύουμε στην μεγιστοποίηση των κρατήσεων με τα καλύτερα έσοδα για τον ιδιοκτήτη.

επιστροφή

Ηλεκτρονική καταχώρηση

Λεπτομερής καταγραφή και αποτύπωση.

Με προσεγμένα κείμενα και ελκυστικές φωτογραφίες συνθέτουμε ένα μοναδικό δυναμικό προφίλ του ακινήτου σας. Το καταχωρούμε στην πλατφόρμα της Airbnb και λίγο αργότερα, πάντα σε συνεννόηση με εσάς, σε περισσότερες πλατφόρμες.

επιστροφή