Διαχείριση

Διαχείριση καταχώρησης ιαφήμιση

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της καταχώρησής σας στις πλατφόρμες τύπου Airbnb (είτε την κατασκευάσαμε εμείς, είτε εσείς) και την ανανέωσή της ώστε να εμφανίζεται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης σε συνεννόηση μαζί σας μπορούμε να προβούμε σε στοχευμένες δράσεις διαφήμισης για την περαιτέρω δημοτικότητά της.

επιστροφή

Επικοινωνία

Η αμεσότητα στην επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας. Η γρήγορη απάντηση μπορεί να κρίνει την επιτυχία μίας κράτησης. Η γρήγορη επέμβαση σε κάποιο πρόβλημα επισκέπτη μπορεί να μετατρέψει μία κακή κριτική σε καλή. Γι΄ αυτόν το λόγο είμαστε κάθε μέρα, όλο το εικοσιτετράωρο έτοιμοι να απαντήσουμε με ταχύτητα στα ερωτήματα / ανάγκες ενδιαφερόμενων και επισκεπτών.

επιστροφή

Αξιολόγηση υποψήφιων επισκεπτών


Παρόλο που η Airbnb και άλλες πλατφόρμες κρατήσεων προσφέρουν εγγυήσεις για τους ιδιοκτήτες, ο τελικός έλεγχος του προφίλ ενός πιθανού επισκέπτη σας θα είναι ενδελεχής. Η ασφάλεια της οικίας σας είναι προτεραιότητά μας.

επιστροφή

Κρατήσεις / Ημερολόγιο / Ενημέρωση ιδιοκτήτη

Μετά των έλεγχο των υποψηφίων επισκεπτών σας αναλαμβάνουμε την συμφωνία της κράτησης με τις όποιες ιδιαιτερότητες μπορεί να έχει (πχ. βρεφικός εξοπλισμός, αλλεργία σε φυτά εσωτερικού χώρου…). Ταυτόχρονο και υψίστης σημασίας βήμα, είναι και η ενημέρωση του ημερολογίου σε όλες της πλατφόρμες που έχει αναρτηθεί το ακίνητό σας καθώς και η δική σας ενημέρωση για την κράτηση.

επιστροφή

Καταχώρηση στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

Για να είναι νόμιμη μία κράτηση πρέπει να έχει δηλωθεί στο μητρώο της ΑΑΔΕ. Μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την διαδικασία αυτή για κάθε φορά που θα μισθώνεται το ακίνητό σας.

επιστροφή

Παράδοση – checkin

Φορώντας το καλύτερο χαμόγελό μας και με την ποιο φιλόξενη διάθεση, περιμένουμε τον επισκέπτη σας στην πόρτα για να του δώσουμε τα κλειδιά και να τον βοηθήσουμε σε ότι χρειάζεται ώστε η διαμονή του να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο.

επιστροφή

Δώρο καλωσορίσματος

Φροντίζουμε να υπάρχει πάντα κάτι μοναδικό για τον επισκέπτη σας που θα τον κάνει να νοιώσει ευπρόσδεκτος. Ένα δώρο χαρίζει χαμόγελα, φτιάχνει τη διάθεση μετά από ένα εξαντλητικό ταξίδι και προδιαθέτει θετικά τον καλεσμένο σας.

επιστροφή

Παραλαβή – checkout

Για να ολοκληρωθεί μία καταπληκτική εμπειρία στον χώρο σας, θα είμαστε παρόν να αποχαιρετήσουμε τους επισκέπτες σας. Ταυτόχρονα θα εξετάσουμε το ακίνητό σας για τυχόν ζημιές, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και να προβούμε σε απαιτήσεις αποζημίωσης εάν κριθεί απαραίτητο.

επιστροφή

Ανεφοδιασμός με απαραίτητα αναλώσιμα

Πολύ σημαντικό είναι ο κάθε επισκέπτης να βρίσκει το χώρο σας πλήρη σε σχέση με τα απαραίτητα αναλώσιμα. Η οικία σας πρέπει να είναι εφοδιασμένη με πράγματα όπως ο καφές, η ζάχαρη, το αλάτι αλλά και το χαρτί υγείας, τα καθαριστικά του χώρου κλπ. Μαζί φτιάχνουμε μία κατάσταση με τα αναλώσιμα που θέλετε να παρέχεται και εμείς φροντίζουμε να είναι πάντα στη θέση τους, γεμάτα και καθαρά.

επιστροφή

Ιματισμός

Ο ιματισμός (κλινοσκεπάσματα και πετσέτες) επιβάλλεται λόγω Κορωνοϊού να είναι λευκός, πεντακάθαρος και περασμένος από κλίβανο. Η ποιότητα και η κατάστασή του, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ικανοποίηση των επισκεπτών σας. Συντονίζουμε το συνεργείο που θα αναλάβει το πλύσιμό τους. Φροντίζουμε πάντα ώστε οι επισκέπτες σας να έχουν διπλά σετ από καθαρά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες ώστε να απολαμβάνουν τη διαμονή τους ότι και αν συμβεί.

επιστροφή

Επίβλεψη / συντονισμός καθαρισμού

Αναλαμβάνουμε να ενημερώσουμε το συνεργείο καθαρισμού για τις ημέρες και ώρες που πρέπει να γίνει καθαρισμός της οικίας σας. Επιβλέπουμε τη διαδικασία ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχει γίνει άριστη δουλειά ώστε οι επισκέπτες σας να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και ασφαλείς.

επιστροφή

Συντονισμός / έλεγχος προόδου εργασιών

Εάν χρειάζονται κάποιες εργασίες στο ακίνητό σας είτε για την αναβάθμισή του είτε για την αποκατάσταση ζημιών και φυσιολογικών φθορών, μπορούμε να αναλάβουμε την επίβλεψη και τον συντονισμό τους κατόπιν συνεννόησής μας.

επιστροφή