ΜΕΣΗ ΓΗ

Οδύσσεια

Σας καλωσορίζουμε στην Οδύσσεια. Βρίσκετε δίπλα στον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά, στη μέση μίας αγροτικής περιοχής και κοντά σε δεκάδες παραλίες. Εδώ, η διαμονή σας μπορεί να γίνει το επίκεντρο μίας αξέχαστης εμπειρίας.

Στο κτήριο του κτήματος διατίθενται δύο καινούρια διαμερίσματα για βραχυχρόνια μίσθωση, η Κίρκη και η Ιθάκη. Βρίσκονται στον δεύτερο όροφο και διαθέτουν απεριόριστη θέα.

Είναι πλήρως εξοπλισμένα, με γρήγορο mobile wifi, στρώματα ανατομικά και υποαλλεργικά, smart tv και εξοπλισμό για το κατοικίδιό σας.

Η Κίρκη και η Ιθάκη έχουν όλα τα απαραίτητα για μία άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Καλωσορίζουμε τα κατοικίδια σας.
Καθίστε αναπαυτικά στη βεράντα και παρατηρήστε τα ζώα του ιππικού ομίλου στην καθημερινότητά τους
Εξερευνήστε το ελεύθερα και ανακαλύψτε διαφορετικά ήδη φυτών, ζώων και χώρων για να χαλαρώσετε ή να παίξετε.

Το κτήμα έχει δέντρα οργανικό λαχανόκηπο και αγροτικά ζώα, από όπου σας προμηθεύουμε λαχανικά, καρπούς και αυγά. Υπάρχουν χώροι στάθμευσης και διαμορφωμένοι χώροι αναψυχής.

Η Οδύσσεια είναι σχετικά απομονωμένη. Απέχει 3 χλμ. οδικώς από το κέντρο της Κερατέας και άλλα τόσα από την κοινότητα Κουβαρά.

Η διαδρομή για την Κερατέα είναι ευθεία και μπορεί εύκολα να γίνει με ποδήλατο. Για τον Κουβαρά η διαδρομή είναι ανηφορική αλλά η φυσική ομορφιά αποζημιώνει.

Υπέροχες και κοντινές είναι οι διαδρομές προς το Πόρτο Ράφτη (11χλμ) και την Κακή Θάλασσα (10 χλμ). Υπάρχει εναλλαγή δάσους και αγροτικών εκτάσεων.

Η περιοχή της Κερατέας εξυπηρετείτε από τα ΚΤΕΛ Αττικής και ταξί. Η πλησιέστερη στάση του ΜΕΤΡΟ είναι στο Κορωπί & απέχει 18 χλμ.
Μην διστάσετε να εξερευνήσετε τους παράδρομους και να επισκεφτείτε τα κοντινά μοναστήρια.